Μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν από τις Αρχές δύο δίδυμα αδέρφια, ηλικίας 46 ετών, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κάτω Βαλσαμόνερο του Δήμου Ρεθύμνου.

Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ρεθύμνου για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ενώ δεύτερος κατηγορείται για παράβαση νόμου περί όπλων. Ο ένας (καταζητούμενος και φυγόδικος για τέσσερα χρόνια) εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε κινούμενο όχημα.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και κατά την έρευνα που ακολούθησε οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν  ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας GLOCK 19 διαμετρήματος 9MM με τον γεμιστήρα του, που περιείχε δώδεκα (12) πλήρη φυσίγγια.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ακόμα γεμιστήρας ιδίου όπλου με έντεκα (11) πλήρη φυσίγγια.

Ο αδερφός του φυγόδικου συνελήφθη, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο, σε ειδική κρύπτη στο εσωτερικό της κονσόλας του οχήματος, ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας GLOCK 19 διαμετρήματος 9MM, με τον γεμιστήρα του, που περιείχε δώδεκα (12) πλήρη φυσίγγια.