Με πρόσχημα κάποιο ιατρικό πρόβλημα, μπήκαν στις 4 τα ξημερώματα στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Λαμίας. Οι 4 δράστες όμως είχαν άλλο σχέδιο, αφού στόχευαν στο μηχάνημα ATM που βρισκόταν δίπλα στο νοσοκομείο.
Αφού περιπλανήθηκαν για αρκετή ώρα στους διαδρόμους του νοσοκομείου, πήραν ένα αναπηρικό καροτσάκι, και κατευθύνθηκαν προς το ATM.

Για κακή τους τύχη όμως η υπάλληλος της εταιρείας security του νοσοκομείου, αντιλήφθηκε το περιστατικό όταν είδε τους 2 από τους 4 δράστες να προσπαθούν να αποκολλήσουν το μηχάνημα, το οποίο θα μετέφερναν με το αναπηρικό καροτσάκι.

Όταν κατάλαβαν ότι η υπάλληλος τους είχε δει, άφησαν την προσπάθεια στη μέση και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο, όπου διέφυγαν με ένα jeep αυτοκίνητο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η αστυνομία εντόπισε ένα κλεμμένο φορτηγάκι με το οποίο οι δράστες σκόπευαν να μεταφέρουν το ATM.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.