Για διαφορές και φασαρίες μεταξύ γειτόνων, έχουμε ξανακούσει, αλλά για πέταγμα λαχανικών και αυγών σε σπίτια γειτόνων, είναι η πρώτη φορά.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Κόσμος» τα «θύματα» αυτής της ενέργειας ενός γείτονα δεν άντεξαν άλλο και μετά από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις αποφάσισαν τελικά να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, μπας και συνετιστεί ο γείτονάς τους, ο οποίος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του, έχει κάνει το σπίτι των γειτόνων του να βρίσκεται στο κακό του χάλι από τις ντομάτες και τα αυγά που έχει πετάξει!

Η συγκεκριμένη διαμάχη εξετάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας και εντός ενός μηνός περίπου αναμένεται και η δικαστική απόφαση.

Οι μηνυτές υποστηρίζουν ότι το κακό ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν για πρώτη φορά ήρθαν αντιμέτωποι με το θέαμα του… κόκκινου σπιτιού τους, όπως τουλάχιστον είχε γίνει από τις ντομάτες που είχε πετάξει άγνωστος. Βγαίνοντας από την πόρτα είδαν τα κουφώματα να είναι γεμάτα σάλτσα, ενώ το ίδιο συνέβαινε και σε όλα τα παραθυρόφυλλα και τους τοίχους. Μετά από λίγες ημέρες, πάλι τα ίδια! Μόνο που εκείνη τη φορά κατάφεραν να διακρίνουν τη φιγούρα του γείτονά τους, ο οποίος κρυβόταν πίσω από τα δενδράκια της αυλής του δικού του σπιτιού.

Πηγή: dete.gr