Έναν 40χρονο άνδρα που διαμένει στην Πάτρα αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές ως μέλος ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εγκληματιών της χώρας. Ο 40χρονος που φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν εμφανίζεται ως μέλος συμμορίας που έχει διαπράξει τις περισσότερες απο τις ληστείες που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στην Πελοπόννησο αλλά και κάποιες στη Στερεά Ελλάδα.

Άμεσος συνεργάτης του φέρεται οτι είναι ένας 35χρονος αλβανός κακοποιός, πιο γνωστός στις τάξεις των εγκληματιών με το παρατσούκλι Αφριμ.

Χαρακτηριστικές ενέργειές τους είναι η ληστεία που σημειώθηκε στις 18 Ιουνίου του 2010 σε τράπεζα στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, με λεία περίπου 250.000 ευρώ, αλλά και σε υποκατάστημα τράπεζας στις 24 Δεκεμβρίου του 2010 στην Αιγείρα.

Χαρακτηριστικό τους είναι ότι παραμένουν στα υποκαταστήματα αρκετή ώρα, μέχρι να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια από το σύστημα χρονοκαθυστέρησης, ενώ χρησιμοποιούν πολλά οχήματα για τη διαφυγή τους. Στην Αμφίκλεια πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών, ενώ κράτησαν και γυναίκες ομήρους.

Πηγή: thebest.gr