Ο 40χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα που αφαίρεσε τη ζωή της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε στείλει ένα ανατριχιαστικό SMS στην αδερφή της.

Το «Open Τώρα» επικαλούμενο τον πατέρα της δολοφονημένης κοπέλας που μίλησε στο δικαστήριο, ανέφερε ότι ο δολοφόνος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην αδερφή και της μητέρας της τότε συντρόφου του. Ωστόσο, ο πατέρας δεν είχε ενημερωθεί επίτηδες, επειδή είναι ο αδερφός του είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και φοβόντουσαν τις αντιδράσεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο 40χρονος κακοποιούσε συνεχώς τη σύντροφο του, σε βαθμό που σε ένα καλοκαιρινό τραπέζι, η κοπέλα φορούσε μακρυμάνικο πουκάμισο για να κρύψει τις μελανιές στα χέρια. Μάλιστα, όταν της ζητήθηκε να σηκώσει τα μανίκια, ο δράστης φέρεται να ταράχτηκε και να ζήτησε να σηκωθούν να φύγουν, ώστε να μην αποκαλυφθεί η κακοποίηση.

Ένα από τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί της δολοφονίας, προκαλεί ανατριχίλα, σύμφωνα με το «Open Τώρα». Ο 40χρονος πλάκωσε στο ξύλο την Κυριακή, την έβγαλε φωτογραφία και την έστειλε στην αδερφή της, γράφοντας στο SMS: «Έλα να την πάρεις».

Υπενθυμίζεται, ότι με την κατάθεση του πατέρα της Κυριακής Γρίβα άνοιξε ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων στην υπόθεση της δολοφονίας της την 1η Απριλίου του 2024.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου δίνοντας το στίγμα της ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωρίσει πως είχε μειωμένο καταλογισμό σημειώνοντας πως το κίνητρο του ήταν η βαριά ψυχοπαθολογία.

Η συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας, από την πλευρά της, αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης για βαριά ψυχοπαθολογία υποστηρίζοντας πως οι νοσηλείες του ήταν μονοήμερες και έκανε λόγο για «δήθεν νοσηλείες». «Ότι κάποιος είναι επικίνδυνος δεν σημαίνει ότι είναι ακαταλόγιστος» τόνισε η συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.

Η μητέρα της Κυριακής ξέσπασε σε κλάματα όταν ασκούσε την εισαγγελέα να απαγγέλει την κατηγορία στον 40χρονο.

Λίγο νωρίτερα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και ενώ το δικαστήριο βρισκόταν σε διακοπή, στη θέα του κατηγορούμενου που καθόταν στο εδώλιο αμίλητος με το βλέμμα καρφωμένο στο πάτωμα ξέσπασε φωνάζοντας : «Ρεμάλι …Πιο κάτω το κεφάλι .Ξέρεις τι κάνει η Κούλα; Σαπίζει την τρώνε, τα ποντίκια, τα σκουλίκια. Χαίρεσαι; Σε φυλάνε 30 και θα μας πούμε αν είσαι τρελός ή όχι. Όταν της έτρωγες τα λεφτά και πήγαινες διακοπές κακά ήταν; Θυμάσαι ποιος είμαι εγώ;».