Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες θανάτου των τριών μελών – μητέρας, κόρης και γιου- της οικογένειας Σιδηρόπουλου στο Ελληνικό μέσα σε 13 ημέρες.

Μητέρα, κόρη και γιος κηδεύτηκαν παρουσία μόλις δύο συγγενών, σύμφωνα με το Live News ενώ τα ερωτήματα για τον θάνατό τους παραμένουν αναπάντητα.

Η αποκλειστική νοσοκόμα, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», είχε υποστηρίξει ότι μία φίλη του γιου της οικογένειας, Μιχάλη Σιδηρόπουλου, τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο και αξίωνε από τον 78χρονο να της βάλει μία υπογραφή. Ωστόσο, στο Live News η νοσοκόμα το περιέγραψε διαφορετικά το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι  δεν ήταν παρούσα στο συμβάν με την υπογραφή, αλλά βρισκόταν στο προαύλιο και σε ερώτηση αν ο Μιχάλης όντως έβαλε την υπογραφή του σε κάποιο έγγραφο, απάντησε: «δεν το ξέρω, εγώ είχα φύγει δεν καθόμουν εκεί».

Για την κατάσταση του Μιχάλη Σιδηρόπουλου είπε: «Ούτε καλά, ούτε κακά. Δεν περπατούσε ήταν ήδη πολύ πεσμένος δεν κουνιόταν σχεδόν καθόλου, λίγο τα χέρια, πολύ ελάχιστα. Μιλούσε λίγο από ό,τι θυμάμαι, μη νομίζετε ότι τα θυμάμαι κι όλα».

Στην επισήμανση δημοσιογράφου της εκπομπής του Mega ότι η ίδια είχε πει ότι υπέγραψε κανονικά ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος. «Ναι, ναι, αυτό ήταν λάθος μου. Ναι, αυτό δεν ήταν σωστό, τέλος πάντων. Είδα ότι είχαν ένα χαρτί και ένα στυλό και κάτι έκανε κι εγώ βγήκα» λέει τώρα.