Μετά από έρευνες ανδρών της ασφάλειας Κορίνθου και Λαμίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη Στυλίδα οι δύο αλλοδαποί, που κατηγορούνται για τις ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στο Βέλο και στο Βραχάτι Κορινθίας τον περασμένο μήνα.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 36χρονο, οι οποίοι οδηγούνται σήμερα στην ανακρίτρια Κορίνθου προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους.

Οι δύο συλληφθέντες φαίνονται άλλωστε στο οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των δύο τραπεζών, που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και ενός ακόμη συνεργού τους, 34 ετών, ο οποίος συμμετείχε στις παραπάνω ληστείες.

Για την ίδια υπόθεση, οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη την περασμένη εβδομάδα μια 28χρονη αλλοδαπή, φίλη ενός εκ των δύο συλληφθέντων για υπόθαλψη εγκληματία, γιατί από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ληστές μετά τη ληστεία κατέφευγαν στο σπίτι της στο Πάσιο Κορινθίας, όπου σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκε ένα πιστόλι ρέπλικα.

Τα δύο επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις μετακινήσεις τους είχαν αγοραστεί με χρήματα από τις ληστείες που έκαναν και κατασχέθηκαν.