Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο 45χρονος αρχιφύλακας από τα Γιάννενα, που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του.

Ο αρχιφύλακας, υπηρετούσε επί σειρά ετών στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, στη συνέχεια αποσπάστηκε στην προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στα Γιάννενα.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η σύλληψή του έγινε στην Πρέβεζα κατά τη διενέργεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας στο αυτοκίνητό του. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί που είχαν βρει τα ναρκωτικά, έθεσαν υπό παρακολούθηση τον χώρο και στις 5 τα ξημερώματα, όταν ο αρχιφύλακας επέστρεψε ως συνοδηγός σε άλλο όχημα και επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά, τον συνέλαβαν. Ο οδηγός του οχήματος, τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή: www.epiruspost.gr