Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησαν για την υπόθεση του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος απολογείται από τις 09:30 το πρωί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της 37χρονης, επίσης δικηγόρου, συζύγου του. 

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος, Άρια Καλύβα, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου. Το ζευγάρι ύστερα από δείπνο σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων φέρεται να επέστρεφε στο σπίτι του στα Βριλήσσια. Οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν, ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, με τον γνωστό ποινικολόγο να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και δίπλα του να κάθεται η σύζυγός του.

Αφορμή για τον καβγά του ζευγαριού φέρεται να στάθηκε η ενασχόληση της συζύγου του με το κινητό της τηλέφωνο και η αποστολή μηνυμάτων, τα οποία ο ποινικολόγος θεώρησε «ύποπτα». Αμέσως, τα αίματα άναψαν με τον δικηγόρο να επιτίθεται και να χτυπά τη σύντροφό του μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο.

«Την έκανε μαύρη στο ξύλο μέσα στο αυτοκίνητο και λόγω της κατάστασης αναγκάστηκε να την πάει στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά η Άρια Καλύβα. «Ζηλεύει ο γνωστός ποινικολόγος», συμπλήρωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ανατριχιαστική η κατάθεση του γιατρού

Ο γιατρός που εξέτασε τη σύζυγο του γνωστού ποινικολόγου φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του: «Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών, θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου, κεφαλαιμάτωμα τριχωτού. Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης –παλαμιαία επιφάνεια– μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός. Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής, όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. Σε ερώτησή μου ποιος άνθρωπος τη χτύπησε και εάν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την Άμεση Δράση για τις δικές της ενέργειες».