Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα διακίνησης αναβολικών σε αθλητές της Ελλάδας και του εξωτερικού και στο οποίο κινούσε τα νήματα γνωστός εστιάτορας της Γλυφάδας με έναν 70χρονο συνεργάτη του.

Ο κατηγορούμενος εστιάτορας δεν δίσταζε ακόμα και να κανονίζει πώληση στεροειδών στο μαγαζί που διατηρούσε στην Γλυφάδα. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που είχε με πελάτη του κυκλώματος

ΑΡΧΗΓΟΣ: Αύριο , αλλά στο μαγαζί
ΠΕΛΑΤΗΣ: Αύριο αλλά στο μαγαζί ναι ! Tι ώρα; Έχεις κομπιούτερ εκεί; Γιατί θα το χρειαστούμε.
ΑΡΧΗΓΟΣ: Ναι ναι, εγώ θα είμαι εδώ από τις πέντε μέχρι τις δέκα
ΠΕΛΑΤΗΣ: Ναι αλλά θέλω και κάποια πραγματάκια όμως αύριο εκεί στο μαγαζί πως θα γίνει ;
ΑΡΧΗΓΟΣ: Θα τα φέρω. Πες μου, γράφτα μου και θα στα φέρω
ΠΕΛΑΤΗΣ Α, τέλεια. Είσαι πολύ ωραίος τύπος.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας με γνώσεις χημικού φέρεται να χρησιμοποιούσε το σπίτι του και το υπόγειο πάρκινγκ στο Άλιμο για την παραγωγή και την αποθήκευση των αναβολικών. Εκεί βρέθηκαν 380.000 αμπούλες με αναβολικές ουσίες που θα τους έφερναν κέρδος 2,5 εκατ. ευρώ.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Ιανουάριο όταν αυτό το email έφτασε στις Αρχές:

«Ο 55άρης από την Καλλιθέα Κ.Κ είναι ο μάγκας που φτιάχνει και πουλάει με τα φιλαράκια του σε όλη την Ελλάδα τα αναβολικά φάρμακα και έχει περάσει σε άλλο επίπεδο τώρα δίνοντας και αυξητικές ορμόνες και βιάγκρα σε αθλητές. Έτσι τώρα ξεπλένει και αυτός και η ομάδα του».

Τα μέλη του κυκλώματος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Signal για να μην εντοπιστούν. Σε αυτή τη συνομιλία ο αρχηγός της σπείρας συζητά για ένα δείγμα αναβολικού χαπιού που θέλει να στείλει ο φίλος του σε έναν άνδρα στη Μύκονο.

Αρχηγός: Δεν μου λες, εκείνο που μου είπες για Μύκονο, θες δείγμα;
Φιλικό πρόσωπο: Ε, αυτό δεν είναι για Μύκονο, αλλά θέλω δείγμα.
Αρχηγός: Αφού είπες για Μύκονο! Τέλος πάντων, ντάξει.
Φιλικό πρόσωπο: Είναι για έναν τύπο στη Μύκονο, αλλά εδώ θα του το δώσω.

Το πρωί της Δευτέρας οι δύο συλληφθέντες θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για αδικήματα που αφορούν κατά περίπτωση τη συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.