«Έχασα τις αισθήσεις μου και μετά που ξύπνησα είδα όλον τον κόσμο πάνω μου», περιγράφει η 23χρονη Λίλα, που χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου στο Ίλιον το βράδυ της Κυριακής.

«Καλέσαμε ασθενοφόρο και Τροχαία, που ήρθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», λέει το κορίτσι στην εκπομπή «Live News», τονίζοντας ότι ζει από θαύμα.

«Δεν σταμάτησε καν να δει πώς είμαι, δεν τον ένοιαξε τίποτα», λέει η 23χρονη.

«Σώθηκε από τύχη. Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει»

«Σώθηκε από τύχη. Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει. Δε σταμάτησε ούτε στιγμή», λέει στην εκπομπή του «Mega» ο φίλος της 23χρονης.

«Είναι ταραγμένη πολύ. Την πέρασε ξυστά, αν την πέρναγε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μπροστά, θα την είχε σκοτώσει, θα την είχε πολτοποιήσει κυριολεκτικά. Δεν σταμάτησε ουδεμία στιγμή, ούτε φρένο ο άνθρωπος αυτός, ο ανίδεος», προσθέτει.

«Δεν κατάλαβε πώς έγινε. Εκεί που περπάταγε, ένιωσε ότι κάποιος την ακούμπησε γρήγορα και γύρισε ο κόσμος και έπεσε κάτω και μετά ξύπνησε και ήρθε το ασθενοφόρο. Της έχει πατήσει τα πόδια και της έχει χτυπήσει με τον καθρέφτη τον αγκώνα και έχει πρηστεί το χέρι της», περιγράφει ο φίλος της Λίλας.

«Έπεσε κάτω η γυναίκα σαν τραπουλόχαρτο, που φαίνεται στο βίντεο, και αυτός ο άνθρωπος συνέχισε κανονικά την πορεία του, τουλάχιστον 800 μέτρα, δεν ξέρω πόσα μέτρα ήταν. Δεν σταμάταγε, ανίδεος τελείως», συγκλονίζει ο φίλος της Λίλας.

Για κακή του τύχη ένα οδηγός ντελίβερι τον ακολούθησε, στη συνέχεια τον ακινητοποίησε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

«Με 40-50 χιλιόμετρα, δεν ξέρω με πόσα πήγαινε ο άνθρωπος εκείνη την ώρα. Δεν σταμάτησε πουθενά. Τον σταματήσανε 400-500 μέτρα στο νεκροταφείο πιο κάτω. Αν ήταν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, γιατί ένα δευτερόλεπτο είναι πολύ, αυτή την στιγμή θα μιλάγαμε για ένα ανάπηρο κορίτσι. Δεν ξέρω και αν ζούσε κιόλας», είπε ο φίλος της νεαρής γυναίκας.

«Αν δεν ήταν 2-3 άτομα εκεί πέρα και άλλοι 4-5 μάρτυρες στο περίπτερο, πραγματικά μπορεί κανένας να μην την βοηθούσε. Δεν υπάρχει έλεος σε αυτή την κατάσταση», κατέληξε ο φίλος της.

Τόσο η 23χρονη όσο και ο 49χρονος οδηγός υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ, που βγήκε αρνητικό.

Πώς έγινε το ατύχημα

Η κοπέλα επιχειρεί να διασχίσει από διάβαση τη λεωφόρο Θηβών.

Στα μέσα της διαδρομής το φανάρι ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και αυτό που συνέβη είναι το μαύρο τζιπ να πέφτει με φόρα πάνω στην 23χρονη, να τη ρίχνει στο έδαφος και να συνεχίζει την πορεία του σαν να μη συνέβη τίποτα.