Αθώο έκρινε το δικαστήριο έναν 48χρονο από τον Βόλο με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής προσβολής και της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου.

Η σύζυγος του 48χρονου τον είχε κατηγορήσει πως έδειχνε το μόριό του στον τότε 6χρονο γιο τους και του είχε κάνει μήνυση, με τον άνδρα να κάθεται στο εδώλιο το 2022 όπου αρχικά αθωώθηκε.

Ο ίδιος δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες και κατέθεσε κι αυτός με τη σειρά του μήνυση κατά της, πρώην πλέον, γυναίκας του για συκοφαντική δυσφήμιση και το δικαστήριο τάχθηκε χθες υπέρ του καταδικάζοντας την πρώην του σε δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή.

Η σύζυγος είχε αποφασίσει να τον καταγγείλει, περίπου 3,5 χρόνια μετά την υποτιθέμενη πράξη εις βάρος του παιδιού τους και το δικαστήριο έκρινε πως τον συκοφαντούσε, για να κόψει κάθε επαφή του πρώην συζύγου με το παιδί, που τώρα είναι 13 ετών σύμφωνα με το τοπικό μέσο gegonota.news.
Τον κατηγορούσε ότι στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο είχε πλησιάσει το παιδί γυμνός από τη μέση και κάτω και ότι δήθεν είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα στον 6χρονο τότε γιο του, καλώντας τον ταυτόχρονα να τον αγγίξει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το ανήλικο παιδί τους την προσέγγισε εμφανώς αναστατωμένο και της εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας του είχε προβεί στις συγκεκριμένες πράξεις, το διάστημα που διέμεναν όλοι μαζί στην οικογενειακή κατοικία. Τόσο το 2022, όσο και χθες, το δικαστήριο έκρινε πως όλα ήταν ψέματα.