Για απλό καβγά στο σπίτι και λεκτική διαμάχη έκανε λόγο η σύζυγος του Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου, αφού ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στον Άγιο Παντελεήμονα, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα του τραγουδιστή, την ώρα που ο κατηγορούμενος περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσής του, ουσιαστικά προσπάθησε να τα μαζέψει, τονίζοντας πως η ίδια ζήτησε να γίνει, απλώς, μια σύσταση, καθώς «είχαν ανέβει τα ντεσιμπέλ». 

«Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Έχετε τσακωθεί ποτέ εσείς με τις γυναίκες σας σπίτι σας; Αυτό έγινε ακριβώς και πήρα τηλέφωνο, γιατί οι φωνές έβγαιναν προς τα έξω για να γίνει μία σύσταση να ηρεμήσουν τα πνεύματα», δήλωσε συγκεκριμένα.

«Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε…», πρόσθεσε η ίδια και συνέχισε «και μου λένε ότι είναι αυταπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε ως εδώ».

«Δεν ζητάω τίποτα, μόνο να τον βγάλετε από τα μανταλάκια», πρόσθεσε.

Στο Αυτόφωρο ο Γιάννης Γιοκαρίνης

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε για να δικαστεί ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης, καθώς φέρεται τα ξημερώματα να επιτέθηκε στη σύζυγό του κατά τη διάρκεια καβγά. 

Ο 69χρονος τραγουδιστής συνελήφθη  στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία. Σε βάρος του καλλιτέχνη ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε σε δίκη. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του, ο Γιάννης Γιοκαρίνης κατά τη διάρκεια ενός καβγά επιχείρησε να την πιάσει από τον λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος μπήκε στη μέση.