«Οι επιλογές μου πριν τη φυλακή δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά παράδειγμα προς αποφυγή» λέει, μιλώντας μέσα από τη φυλακή ο τράπερ, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο χτύπησε σοβαρά έναν 23χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, φοιτητής νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με αιμάτωμα στο κεφάλι.

«Χαιρετώ όλους τους day one fan μου και στέλνω την αγάπη μου σε όλους εσάς που ρωτάτε αν είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες περνάνε πολύ δύσκολα εδώ μέσα βλέποντας τοίχους ψηλούς, κάγκελα και σύρματα από την ώρα που σηκώνεσαι και μέσα από αυτό το τηλεφώνημα και αυτό το story θέλω να σας πω ότι βαστάω, ότι είμαι καλά στην υγεία μου και ότι είμαι μακριά από κάθε λογής εθισμό κι όποια κακιά συνήθεια είχα στην καθημερινότητά μου έξω από εδώ. Επιλογή μου πλέον είναι να ξεσπάω στο γυμναστήριο και στο γράψιμο», ανέφερε αρχικά ο τράπερ, μιλώντας στο «Πρωινό».

«Κλείνοντας θέλω να ζητήσω από εδώ ένα συγγνώμη στο παιδί, που ευτυχώς όλα πήγαν καλά και βγήκε από το νοσοκομείο για να πάρω την ευκαιρία να σας πω πως οι επιλογές που είχα κάνει πριν φτάσω εδώ στην φυλακή, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά παράδειγμα προς αποφυγή. Όλοι μιλάνε για δρόμο και αλητεία αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να περάσουν τη ζωή τους στη φυλακή; Σκάει κομμάτι σύντομα κουφάλες…» κατέληξε ο τράπερ.