Από το πλατό του My Style Rocks στα κρατητήρια βρέθηκε η Ιφιγένεια Λάγιου η οποία είδε το όνομά της να εμπλέκεται στο κύκλωμα νόθευσης καυσίμων και ποτών το οποίο εξαρθρώθηκε πρόσφατα. Η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/03), η Ιφιγένεια Λάγιου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τ-Live» και μεταξύ άλλων περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τις στιγμές της σύλληψής της αλλά και το πώς βίωσε τα βράδια στα κρατητήρια.

«Κάνει μια έφοδο η αστυνομία μόλις έκλεινα το ταμείο μου, ήμουν με τα χρήματα στο χέρι και μου λένε “απομακρύνσου από τον υπολογιστή! Δώσε μας τα χρήματα, φέρε μας το κινητό σου και την τσάντα σου”. Εκεί τα είχαν. Προσπαθούσα όμως να διατηρήσω την ηρεμία μου και έπρεπε να τους βοηθήσω στην κατάσταση που βρισκόμουν. Όσο πιο πολύ τους βοηθούσα, τόσο πιο εύκολο θα ήταν το να γυρίσω στο σπίτι μου. Εν τέλει όμως δεν λειτούργησε αυτό» ανέφερε αρχικά η Ιφιγένεια Λάγιου.

Τα βράδια στα κρατητήρια

«Με πήγαν αρχικά στα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ, κατά τις 4 το πρωί, που δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα η έρευνα. Έμεινα σε μια καρέκλα για 24 ώρες να δίνω τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, τις φωτογραφίες μου, τα τατουάζ μου. Δηλαδή ήταν πολύ περίεργη αυτή η εμπειρία, δεν την είχα ξαναζήσει. Και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, εγώ έπρεπε να είμαι εκεί, σε μια καρέκλα, να περιμένω» είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Έμεινα για δυο βράδια στα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ. Επειδή όμως εκεί δεν δέχονται γυναίκες, μου το έκανα χαριστικά αυτό γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, για να μπορούν να με έχουν κοντά τους, εάν συμβεί κάτι. Μετά πήγα στα κρατητήρια σε άλλη περιοχή, στο Ζεφύρι, που ήταν ανακαινισμένα και πολύ ωραία, αλλά όταν ξυπνήσαμε… μας είχαν τσιμπήσει παντού κοριοί! Είχαμε παντού φουσκάλες! Δεν το είχαμε καταλάβει, ξυπνήσαμε και ήμασταν όλες οι κοπέλες έτσι».

«Παρακαλάγαμε να μείνουμε στα κρατητήρια, δεν θέλαμε να φύγουμε αλλά είπε ο διοικητής να γίνει απολύμανση οπότε έπρεπε να φύγουμε. Μας μετέφεραν στα κρατητήρια της Αγίας Βαρβάρας, λοιπόν, οπότε μέσα σε έξι μέρες άλλαξα τρία κρατητήρια» σημείωσε χαρακτηριστικά η 27χρονη Ιφιγένεια Λάγιου.

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και ο δικηγόρος της παίκτριας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Η σύλληψη αυτή το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του λάθους των διωκτικών Αρχών. Εξαρχής δεν προέκυπτε κάποιο στοιχείο».