Στο Νοσοκομείο του Βόλου με σοβαρά κατάγματα κατέληξε ένας επίδοξος διαρρήκτης, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου, στην προσπάθειά του να διαφύγει από διαμέρισμα το οποίο παραβίασε για να κλέψει. Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε γειτονιά του Βόλου.

Όπως αναφέρει το gegonota.news ο νεαρός είχε καταφέρει να «τρυπώσει» διαμέρισμα, αλλά όταν διαπίστωσε ότι έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες, βγήκε στο μπαλκόνι και προσπάθησε να διαφύγει.

Ο δράστης δεν υπολόγισε σωστά τις κινήσεις του και τελικά βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε από οικείους του στο Νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα στα χέρια, τα πόδια και τη σπονδυλική στήλη, με τον τραυματία να υποβάλλεται σε πολύωρο χειρουργείο.

Στις επίμονες ερωτήσεις του ιατρικού προσωπικού για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε, οι συγγενείς του νεαρού δήλωσαν αρχικά άγνοια, στη συνέχεια όμως αποκάλυψαν τι ακριβώς συνέβη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που θα προχωρήσει στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του νεαρού, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα παραμείνει νοσηλευόμενος για δυο περίπου εβδομάδες.