Στον ανακριτή θα οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, 11/3, τα 20 μέλη του κυκλώματος που διακινούσε νοθευμένα καύσιμα και ποτά-μπόμπες. Την ίδια στιγμή το «φως» της δημοσιότητας έχει δει ένα βίντεο – ντοκουμέντο από το drone της ΕΛ.ΑΣ., που επιστρατεύτηκε από την Οικονομική Αστυνομία και κατέγραψε τη δράση της οργάνωσης.

Ως αρχηγός τους φέρεται 62χρονος από τα Γιαννιτσά και τα επικίνδυνα χημικά, που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης, εισαγάγονταν από τη Βουλγαρία.

Στο βίντεο φαίνονται πλάνα τόσο από τον Ασπρόπυργο όσο και από το παράνομο εργαστήριο νοθείας στην περιοχή της Τανάγρας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, εντοπίστηκε ένας πολύ μεγάλος χώρος, εντός του οποίου γινόταν αποθήκευση και διανομή οινοπνεύματος και διαλυτών, καθώς επίσης και αποθήκευση κλεμμένων αυτοκινήτων.

Στα πλάνα της εναέριας παρακολούθησης της Αστυνομίας έχει καταγραφεί τόσο η στιγμή που μέλη του κυκλώματος φορτώνουν σε φορτηγό δεξαμενή με διαλύτες από μία από τις αποθήκες τους στη Δυτική Αττική όσο και από τις κύριες εγκαταστάσεις τους στον Ασπρόπυργο, στον χώρο στάθμευσης, που ανήκε παλιότερα σε πρώην Νονό της «Greek Mafia», ο οποίος δολοφονήθηκε στα Δερβενοχώρια.

Επίσης, έχει καταγραφεί η στιγμή που φορτηγό ξεφορτώνει τις δεξαμενές του, τις οποίες εν συνεχεία τοποθετούν σε μη ιδιαίτερα εμφανές σημείο, ώστε από εκεί να φορτωθούν σε βυτιοφόρα τα νοθευμένα και λαθραία καύσιμα και να μεταφερθούν στα πρατήρια καυσίμων, όπου θα κατέληγαν στους καταναλωτές.