Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε και ο πατέρας του 19χρονου Νικόλα, μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα και τη νέα έρευνα που διέταξε για τον φρικτό θάνατο του φοιτητή από τα Σπάτα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, τον Ιούλιο του 2022

«Είμαι ικανοποιημένος, για την ώρα, με την εξέλιξη των πραγμάτων. Είναι μεγάλη επιτυχία του δικηγόρου μου και της κυρίας Νικολούλη που έδωσε το έναυσμα για να εξετάσει την υπόθεση η κυρία εισαγγελέας και να δώσει εντολή για νέες καταθέσεις. Έχω κληθεί και εγώ προκειμένου να βοηθήσω να διαλευκανθεί η υπόθεση. Όποιος το έκανε αυτό στον Νικόλα πρέπει να είναι γνωστός του και να ξέρει το σπίτι καλά», είπε στην εκπομπή του Mega.

Αυτό που ενόχλησε τον ίδιο είναι «η αλλοίωση των στοιχείων» στο χώρο που συνέβη το τραγικό γεγονός.

«Το κινητό του, το κομπιούτερ του, τα δαχτυλικά αποτυπώματα, το ποιοι ήταν μέσα, ποιοι άνοιξαν την πόρτα, ποιοι άγγιξαν την πόρτα, γιατί δεν ήρθε ιατροδικαστής επί τόπου, γιατί δεν απέκλεισαν τον χώρο για να γίνει ακριβής καταγραφή των στοιχείων. Αυτή η αλλοίωση εμένα με ενόχλησε και απορώ γιατί δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο σε αυτήν την υπόθεση».