Θύμα διάρρηξης έπεσε η δημοσιογράφος Τατιάνα Σαββίδου, κοντά στην οικία της, στη Μεσσαριά της Σαντορίνης.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος του Volcano TV και του Santorini fm, στο cyclades24.gr άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό της, τα ξημερώματα της Τρίτης, παίρνοντας από αυτό κάποια εξαρτήματά του.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους του νησιού και εναποθέτουν τις ελπίδες σύλληψης των δραστών στην Ελληνική Αστυνομία.

Η ίδια η δημοσιογράφος πάντως, έχει ένα επιπλέον λόγο να αναρωτιέται και να προσπαθεί να λύσει το γρίφο της διάρρηξης του αυτοκινήτου της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκαν και… αμύγδαλα, προφανώς από τους δράστες.

Η Τατιάνα Σαββίδου ανέφερε τα εξής: «Δεν περίμενα ποτέ πως σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της Μεσσαριάς, τόσο πυκνοκατοικημένο, γεμάτο επιχειρήσεις, γεγονός που συνεπάγεται ύπαρξη άφθονου βιντεοληπτικού υλικού, θα έπεφτα θύμα διάρρηξης δίπλα στο σπίτι μου!.

Γύρω στα ξημερώματα λοιπόν, άγνωστοι έβαλαν στο μάτι το ταπεινό αμάξι μου, γυρεύοντας μάλλον κάποιον κρυμμένο θησαυρό. Ευτυχώς ποτέ δεν αφήνω αντικείμενα αξίας μέσα στο αυτοκίνητο και κάπως έτσι γλύτωσα με κάποιες μικροφθορές και μερικά κλεμμένα εξαρτήματα του οχήματος!.

Εν τω μεταξύ, μιλάμε για ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Μεσαριάς, το οποίο όμως τείνει να μετατραπεί σε άβατο παραβατικότητας.

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω και να λύσω το μυστήριο… Ποιο συμβολισμό κρύβουν τα αμύγδαλα που πέταξαν οι δράστες μέσα στο όχημα ;;;».