«Τον κυρίευσε η απελπισία. Ποτέ του δεν χώνεψε ότι τον εγκατέλειψε η γυναίκα του» ισχυρίζεται η μητέρα του 64χρονο, που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια.

«Ήταν τρελό το παιδί μου… (σ.σ Ήταν) το καλύτερο παιδί αλλά τον κυρίευσε η απελπισία γιατί του έφυγε η γυναίκα. Και δεν του έδωσε εξηγήσεις γιατί του έφυγε. Και δεν το χώνεψε» λέει η μητέρα του δράστη, μιλώντας στο Live News.

Βίαιος και κακοποιητικός ο δράστης

Η πρώην σύζυγος του αποκαλύπτει πως ο 64χρονος ήταν βίαιος και κακοποιητικός. Ένας δυνάστης, τον οποίο κατάφερε να εγκαταλείψει μόλις βρήκε τη δύναμη.

«Ο άνθρωπος αυτός είχε κάτι προβλήματα με δαίμονες και γι’ αυτό δεν είχε πάει στα βαφτίσια του εγγόνου του. Φοβόταν, δεν μπορούσε να εργαστεί. Πιστεύω μέσα μου ότι δεν την ξεπέρασε την κοπέλα, την γυναίκα του. Άλλος δεν το αντέχει. Παίρνει ένα τουφέκι τη σκοτώνει, σκοτώνεται κι αυτός. Είναι δράμα, είναι τραγωδία. Της είχε πολλή αγάπη της γυναίκας του» υποστηρίζει συγγενής του δράστη.

«Του στοίχισε. Έμεινε μόνος. Έχασε και τα χρήματα που ζούσε από μένα. Και δεν τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του ότι εξαιτίας του έφυγα. Τα έβαλε με τα παιδιά και το γαμπρό μου ότι με έπεισαν να φύγω», λέει η πρώην σύζυγος του δράστη.

Με εισαγγελική εντολή η πρώην σύζυγος και η κόρη της κατάφεραν να νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο ο 64χρονος ωστόσο, οι γιατροί έκριναν πως δεν χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, όπως είπε η κόρη του στο LIVE NEWS. «Γιατί κάποιος υπέγραψε ότι αυτός είναι καλά και μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Ποιος υπέγραψε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλά;».

«Μας είπαν ότι δεν έχει κάτι και ότι είναι ο κακός του ο χαρακτήρας»

Αυτό το ερώτημα παραμένει αναπάντητο από το πρωί της Παρασκευής. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτή τη γυναίκα γιατί δεν αποφεύχθηκε αυτό το έγκλημα από την στιγμή μάλιστα που είχε κάνει καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

«Έμεινε (στο ψυχιατρείο) 2-3 μέρες μέχρι που έκανε τις εξετάσεις. Έβγαλαν κάποιο πόρισμα οι γιατροί εκεί πέρα και έκριναν ότι δεν ήταν να μείνει μέσα», αναφέρει συγγενής του θύματος.

«Μας είπαν ότι δεν έχει κάτι και ότι είναι ο κακός του ο χαρακτήρας», λέει η πρώην σύζυγός του.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο ο 64χρονος να ανοίγει πυρ εναντίον του γαμπρού του μπροστά στα έντρομα μάτια του 4χρονου εγγονού του, ο οποίος φώναζε από το μπαλκόνι πως κάποιος κακός σκοτώνει τον πατέρα του.

«Ήταν πάντα χειριστικός και κακοποιητικός και εκδικητικός. Αν του είχες κάνει κάτι, θα το φύλαγε την κατάλληλη στιγμή», αναφέρει η πρώην σύζυγός του.

Η πρώην σύζυγος κατήγγειλε πως τον τελευταίο χρόνο ο 64χρονος εκβίαζε με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες τη νύφη και τα αδέλφια του.

Κάτι πάντως που το οικογενειακό περιβάλλον διαψεύδει, λέγοντας στο LIVE NEWS πως ο 64χρονος ουδέποτε ήρθε σε αντιπαράθεση με τα αδέλφια του που ζουν μόνιμα στην Κέρκυρα.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την κόρη του θύματος

«Θα κινηθώ νομικά εναντίων αυτών που ήταν υπεύθυνοι για αυτό που έγινε. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για τα τόσα περιστατικά που έγιναν και θα γίνουν. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που έχει πρόβλημα να βγαίνει έξω. Εκεί που απευθύνθηκα δεν με βοήθησαν. Είχαμε το χαρτί που έλεγε πως είναι καλά και σκεφτήκαμε πως ‘’σκυλί που γαβγίζει, δεν δαγκώνει’’ αλλά τελικά δάγκωσε πολύ. Τι άλλο να κάνω; Πήγα στην εισαγγελία. Άκουσα τους πυροβολισμούς και κατέβηκα κάτω και ερχόταν προς το μέρος μας με ένα κατσαβίδι όπως μου είπαν, για να παραβιάσει την πόρτα. Εγώ πήγα τα παιδιά και μπήκα μέσα φωνάζοντας. Δεν ξέρω τι μπορείς να τον σταμάτησε. Εγώ δεν είμαι γιατρός να είμαι το κεφάλι ενός τρελού να ξέρω τι γίνεται. Αυτοί είναι. Εγώ θα προσπαθήσω για τα παιδιά μου, για να μην πούνε αύριο, μεθαύριο ‘’μαμά έγινε αυτό, εσύ τι έκανες;’’» είπε η κόρη του θύματος στο Live News.

«Η εντολέας μου έκανε τα πάντα για το δίκιο της. Από εδώ και πέρα θα τιμωρηθούν όλοι για τα λάθη που έκαναν και τις παραλήψεις. Έχουμε κάνει ήδη συντάσσουμε μηνύσεις για τη ν ιατρική αμέλεια κατά του γιατρού που τον εξέτασε, του διευθυντή και άλλων. Θα γίνει αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου, γιατί πρόκειται για δημόσιο νοσοκομείο, άρα φέρει ευθύνη το ελληνικό κράτος, και ζητώ δημόσια να παρέμβει το υπουργείο και να ελεγχθούν οι γιατροί για τος ποινικές τους διώξεις. Παράλληλα, υπάρχουν πολλά λάθη ως προς το γεγονός πως κατέθεσαν το περιστατικό και αντί να γίνει σύλληψη αφέθηκε ελευθέριος. Εάν ένας γιατρός τον είχε ελέγξει, δεν θα είχε γίνει τίποτα σήμερα» λέει από την πλευρά του ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.