Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τους δράστες της διπλής μαφιόζικης εκτέλεσης στα Βλάχικα της Βάρης, τον Ιανουάριο του 2020, με θύματα τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης «Skaljari» κι ένα ακόμη άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του, εξασφάλισε το newsbeast.

Πρόκειται για βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει το κουαρτέτο των εκτελεστών να φύγει τρέχοντας από την ταβέρνα, όπου δευτερόλεπτα νωρίτερα έχει σκορπίσει τον θάνατο και τον τρόμο.

Δείτε το βίντεο του Newsbeast

Ο πληροφοριοδότης «Zemo» στην οργάνωση «Skaljari»

Κομβικό ρόλο στην εκτέλεση των τεσσάρων μελών της εγκληματικής οργάνωσης «Skaljari» στη χώρα μας, έπαιξε ένα άγνωστο μέχρι στιγμής στις Αρχές άτομο με το προσωνύμιο «Zemo». Πρόκειται για άτομο που έπαιξε ρόλο «δούρειου ίππου» καθώς εκμαίευε πληροφορίες από έναν εκ των δύο ανδρών που έπεσαν νεκροί στην Κέρκυρα, προκειμένου να τις μεταφέρει στα μέλη της «Kavac». Μάλιστα, ο «Zemo», φρόντιζε να αποσπά και φωτογραφίες από την καθημερινότητα των ατόμων που επρόκειτο να προδώσει. Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε ότι σε βάρος τριών θυμάτων στα Βλάχικα της Βάρης και την Κέρκυρα εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία» για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τις Αρχές του Μαυροβουνίου, ενώ και για τον τέταρτο υπήρχε «σήμα» στη Europol αλλά για ανθρωποκτονία στη Σερβία.