Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη.

Όπως μεταδίδει το ThessToday, ο άνδρας που ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσαν οι άνδρες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του

Το έγκλημα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (19/2) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, διαπράχθηκε στην οικογενειακή βιοτεχνία τους στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα, ενώ ο 46χρονος είπε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε την Παρασκευή 16/2.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, αυτό φέρει μεταξύ άλλων τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του, αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.