Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έπεσε μία 17χρονη μαθήτρια από την Παιανία, με φερόμενο ως δράστη έναν 22χρονο άνδρα, τον οποίο γνώρισε πριν από περίπου 5 μήνες μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Όπως κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. η 48χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, αρχικά επικοινωνούσαν σε φιλικό επίπεδο, κάνοντας συχνά βιντεοκλήσεις, ενώ η επικοινωνία αυτή εξελίχθηκε σε πλατωνική σχέση μέσω διαδικτύου, η οποία μερικές φορές οδηγούνταν σε εντάσεις.

Σημείο καμπής ήταν το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου, όταν η 17χρονη ζήτησε από τον 22χρονο να διακόψουν τη σχέση τους, με αποτέλεσμα εκείνος να έχει ακραία συμπεριφορά, απειλώντας την ότι θα στείλει προσωπικές της φωτογραφίες σε φίλους της.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 9ης Φεβρουαρίου, η 48χρονη μητέρα της ανήλικης ενημερώθηκε από τον κουνιάδο της ότι εκείνος και η οικογένειά του έλαβαν από άγνωστο άτομο γυμνές φωτογραφίες της 17χρονης, μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα. Επίσης διάφοροι φίλοι και φίλες της κόρης της έλαβαν παρόμοια μηνύματα με φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες αυτές εικονίζεται η ανήλικη γυμνή.

Σύμφωνα με την κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ., η ανήλικη είχε στείλει στον 22χρονο τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, προ μηνός περίπου, ενώ παράλληλα του είχε στείλει και στοιχεία από τον τηλεφωνικό της κατάλογο. Η μητέρα προσκόμισε τις γυμνές φωτογραφίες, καθώς και φωτογραφίες του φερόμενου δράστη, εκτυπωμένες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από το Τ.Α. Παιανίας και αναζητείται ο 22χρονος.