Θαμώνας πρακτορείου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τον «Άλλον Άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, λέγοντας ότι «είχε πολλές φορές που έπαιζε. Έβαζε μεγάλα ποσά στο μηχάνημα και ξόδευε πολλά χρήματα χωρίς να τον προβληματίζει».

«Όταν βάζει 100άρια συνεχόμενα για δύο ώρες, πρέπει να είχε βάλει ένα χιλιάρικο. Τα έβαζε με άνεση, δεν είχε κανένα πρόβλημα», είπε ακόμη για τον ιδρυτή του «Άλλου Aνθρώπου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έβλεπε τον Πολυχρονόπουλο να παίζει για 2-3-4 ώρες με τελευταία πριν τις γιορτές: «Έπαιζε μεγάλα ποσά, 2.000 σε 2 ώρες. Αυτός έπαιζε μάλλον για χόμπι, δεν ξέρω γιατί έπαιζε, ήταν άνετος για την πλάκα του, έτσι μου έδειχνε».

Στο ερώτημα αν με τη συμπεριφορά του ο Κωνσταντίνος Πολυχρόνοπουλος έδειχνε ότι ζει μια άνετη ζωή, ο θαμώνας του πρακτορείου απάντησε «βέβαια», προσθέτοντας ότι «εγώ πήγαινα με 20 ευρώ και όταν έπαιζα, γιατί είμαι κι εγώ με τον τζόγο, έπαιζα τα 20 ευρώ και στεναχωριόμουν για το 20άρικο και αυτός χαλούσε 500, 1.000 ευρώ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, άνετος».