Φρίκη προκαλούν τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν τη νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 15χρονης από το Ρέθυμνο. Το κινητό της κοπέλας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, άρχισε να «μιλάει» και αποκαλύπτει πως για το μαρτύριο της έφηβης δεν ευθύνονται 12 άτομα, αλλά περισσότερα.

Ο προφυλακισμένος 38χρονος Πακιστανός της δικογραφίας κατηγορείται μόνο για βιασμό, άρα οι έρευνες της αστυνομίας για μαστροπεία στρέφονται σε άλλο ή άλλα πρόσωπα.

Όπως μετέδωσε την Τετάρτη (7/2) ο ΣΚΑΪ και ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως το κορίτσι το εξέδιδαν από την ηλικία των 12 ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την άρση του απορρήτου προκύπτει ότι στην υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού δεν είναι μπλεγμένοι μόνο οι 12 κατηγορούμενοι, για τους οποίους υπάρχει ήδη δικογραφία.

Παράλληλα, φαίνεται ότι υπάρχει πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών με πολλούς άνδρες ακόμα, που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με την ανήλικη κοπέλα.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και από τις καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί από άτομα της οικογένειας, προκύπτει πως κανείς δεν γνώριζε τίποτα για την επί δύο χρόνια σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας.

Μάλιστα, ο αυτόχειρας πατέρας του κοριτσιού σε σημείωμα που άφησε ανέφερε: «Δεν μπορώ να αντέξω το βάρος. Δεν ξέραμε τίποτα εγώ και η σύζυγός μου».