Σκηνοθέτιδα και εθελόντρια στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» είναι η γυναίκα, η οποία -σύμφωνα μαρτυρίες- φέρεται να έπαιζε «φρουτάκια» με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το Live News, η ξανθιά γυναίκα είναι η σύντροφος του και ανήκει στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο.

Στην φωτογραφία που παρουσίασε η εκπομπή του Mega φαίνεται η γυναίκα να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον κ. Πολυχρονόπουλο και να παίζει και εκείνη «φρουτάκια».

Η συγκεκριμένη γυναίκα βοηθούσε τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας στη δράση του, με αποτέλεσμα να προκύπτει το ερώτημα εάν και τα χρήματα τα οποία έπαιζε και εκείνη στα παιχνίδια προέρχονταν από τον «Άλλο Άνθρωπο».

Η παρουσία του Πολυχρονόπουλου σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών επιβεβαιώνεται από έρευνα της εκπομπής σε αρμοδίους για την κίνηση των παικτών που δίνουν παρουσία σε τέτοια καταστήματα, καθώς έχουν υπάρξει καταγραφές.

Ποια είναι η ξανθιά γυναίκα και τι απαντά

Η σκηνοθέτιδα, γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο το 2011 και το 2016 ίδρυσε δική της εθελοντική ομάδα θεάτρου και ήταν πρωταγωνίστρια στις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας.

Η γυναίκα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Tlive» λέγοντας ότι «δεν ξέρει τίποτα».

«Δεν έχω να σας πω κάτι. Για να μην σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κύριο Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κύριο Πολυχρονόπουλο να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε χρόνια εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Αν μία φορά βρεθήκαμε με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια» ανέφερε.

Τέσσερις οι λογαριασμοί του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που ελέγχονται

Τέσσερις και όχι δύο – όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – είναι οι λογαριασμοί που εντόπισε η Αρχή και οι οποίοι ελέγχονται σχετικά με τις κινήσεις τους.

Μέσω αυτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, από το 2020 και μέχρι το τέλος της έρευνας της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, μέσω των συγκεκριμένων λογαριασμών έχουν διακινηθεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ. Από αυτά οι 600.000 φαίνεται να μπαίνουν σε παικτικούς λογαριασμούς στο όνομα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Περισσότερα δηλαδή από τα μισά χρήματα που μαζεύτηκαν για τον «Άλλον Άνθρωπο» φαίνονται να μπαίνουν σε λογαριασμούς και να παίζονται σε τζόγο. Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Αρχή δεν φαίνεται να γίνονται αναλήψεις αυτών των χρημάτων από τους παικτικούς λογαριασμούς. Κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα χρήματα αυτά χάθηκαν.

Οι τέσσερις λογαριασμοί ανήκουν στα δύο συγγενικά του πρόσωπα. Η Αρχή στο πόρισμά της σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA αναφέρει κυρίως αυτούς τους τέσσερις λογαριασμούς. Η προκαταρκτική έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και να διερευνήσει τα αδικήματα.

Διαβάστε σχετικά:

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών εταιρεία στην οποία εμφανίζεται ως πρόεδρος η μητέρα του Πολυχρονόπουλου

«Δεν τον είχα για τέτοιο άνθρωπο» λέει ο γαμπρός του Πολυχρονόπουλου – Το πρόσωπο πίσω από τον λογαριασμό της κοινωνικής κουζίνας

Τέσσερις οι λογαριασμοί του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που ελέγχονται – Οι 600.000 σε «παικτικούς»

Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιξε στις «Οικογενειακές Ιστορίες» σε επεισόδιο για τον τζόγο