«Εκτός που είναι συγγενής, δεν το πιστεύω. Το χαρτί μου ήρθε την Παρασκευή. Το έδωσα στη δικηγόρο μου» λέει ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου σχετικά με την ειδοποίηση από την Αρχή που ερευνά τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος».

Ο γαμπρός του κ. Πολυχρονόπουλου, είναι ο άνθρωπος πίσω από τον δεύτερο λογαριασμό του «Άλλου Ανθρώπου», του οποίου οι κινήσεις ελέγχονται. «Είναι κουνιάδος μου. Καλή σχέση έχω, δεν έχω τίποτα. Για μένα είναι καλός άνθρωπος. Δεν έχει χαλάσει η καρδιά μας ποτέ. Και με την οικογένειά του είναι αγαπητός» λέει μιλώντας στην κάμερα του LIVE News στο MEGA.

Για το πώς βρέθηκε το όνομά του μπλεγμένο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αναφέρει: «Είχε μαζέψει κάτι χρήματα, είχε γεμίσει 6-7 νταλίκες πράγματα για να πάει στην Τουρκία. Ο κουνιάδος μου είχε κάποιο πρόβλημα. Και μου λέει μου δίνεις τον αριθμό να βάλουμε κανένα φράγκο να στείλουμε τις νταλίκες γιατί θα χαλάσουν τα πράγματα, είχα βοηθήσει κι εγώ στο πακετάρισμα.

Κάποια στιγμή με πήραν από την τράπεζα τηλέφωνο και μου είπαν έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό μου που δεν μπορείς να τα δικαιολογήσεις. Πάω και εγώ στην τράπεζα είπα ρε παιδιά τα χρήματα δεν είναι δικά μου, πάνε για τον άλλον άνθρωπο γιατί έχει θέμα.

Τους έδωσα το κινητό του συνεννοήθηκαν. Μετά από 4 μέρες με παίρνουν τηλέφωνο να πάω να πάρω τα χρήματα. Πήγα, τους είπα βάλτε τα χρήματα σε ένα φάκελο, σφραγίστε τα, τα έβαλα στον κόρφο μου, μπήκα κατευθείαν στο ιπτάμενο και πήγα τα λεφτά εκεί που έπρεπε να πάνε».

Και συνεχίζει ο Παύλος Τζίτζης: «Τα πήρε ο Πολυχρονόπουλος, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι κουμάντα έκανε. Αμέσως έκοψα την κάρτα που ήταν συνδεδεμένη με τον λογαριασμό. Ο λογαριασμός συνέχισε να υπάρχει. Δεν ξέρω για τον τζόγο, δεν έχω παίξει τέτοια πράγματα ποτέ στη ζωή μου. Μπλοκάρισα, δεν το πιστεύω. Δεν τον είχα για τέτοιο άνθρωπο. Ούτε να το σκέφτομαι».