Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το pelop.gr, οι Αρχές έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, η οποία εστάλη για διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η συγκεκριμένη βάρκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δε διερευνήθηκε τυχαία από τις αρχές, διότι φαίνεται να ανήκει σε πρόσωπο γνώριμο του κρεοπώλη, ο οποίος ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε τον αγνοούμενο ζωντανό. Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό προέκυψε στους Αστυνομικούς μετά από διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι επίσης οι συνομιλίες του 31χρονου Μπάμπη με τον κρεοπώλη ενώ καταθέσεις μαρτύρων επιχειρούν να ρίξουν περισσότερο φως στο θρίλερ.

Για ακόμα μια μέρα, διασώστες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και drone προσπαθούσαν από νωρίς το πρωί να εντοπίσουν ένα ίχνος του αγνοούμενου νεαρού στην περιοχή του αεροδρομίου. Δεν τα κατάφεραν ούτε σήμερα.

Νέα κλήση της αστυνομίας στον κρεοπώλη – Ρωτούσε «ξέρετε πώς είναι στον Κορυδαλλό;»

Ο 50χρονος κρεοπώλης βρίσκεται σταθερά στο «στόχαστρο» των ερευνών της αστυνομίας, προσήχθη δύο φορές και έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στις οποίες έχουν διαπιστωθεί κενά και ασάφειες. Σύμφωνα με το MEGA από ώρα σε ώρα αναμένεται και νέα κλήση του στο αστυνομικό τμήμα.

Φαίνεται μάλιστα πως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες που τον θέλουν να εκμυστηρεύεται πως «Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ». Άλλη μια μαρτυρία που αποκαλύπτει το MEGA, θέλει τον 50χρονο να ρώτησε συγκρατούμενό του στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου «πώς είναι η κατάσταση στον Κορυδαλλό;». Σύμφωνα μάλιστα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό, Γιώργο Καλλιακμάνη, υπάρχει ένορκη κατάθεση κρατούμενου Ρομά που υποστηρίζει πως τον άκουσε να λέει πως «αυτό που έχω κάνει, δεν θα το αποκαλύψω γιατί το έχω κάνει πολύ καλά».

Άρση τραπεζικού απορρήτου για δύο

Για «βάσιμη βεβαιότητα τέλεσης εγκληματικής πράξης» μιλούσε νωρίτερα, έγγραφο για την άρση του τραπεζικού απορρήτου δύο ατόμων, κάνει λόγο το 6ο κατά σειρά βούλευμα που εκδίδεται για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι και έδωσε στη δημοσιότητα το Star.