Μια απίστευτη καταγγελία για έμφυλη βία κατέθεσε μια γυναίκα στην αστυνομία, αναφέροντας ότι ο σύντροφος της την χτύπησε άγρια και επιχείρησε να τη δολοφονήσει βάζοντας τη γκλίτσα στο στόμα της, ωστόσο εκείνη επέζησε, γιατί πήδηξε από το μπαλκόνι που ήταν στο δεύτερο όροφο.

Η 28χρονη γυναίκα μίλησε στην ΕΡΤ και δήλωσε ότι η επίθεση έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όταν συνάντησε τον 30χρονο σύντροφό της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, επισκέφτηκε τον φίλο της και διαφώνησαν. Εκείνος, δεν την άφησε να φύγει και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, όπου ξεκίνησε να την χτυπάει.

«Ξεκίνησε να με βαράει με μπουνιές, με κλωτσιές με χτύπησε πάρα πολύ βάναυσα. Με έριξε κάτω, με είχε κάτω και με βαρούσε. Δεν μπορούσα να μιλήσω έτρεχαν πάρα πολλά αίματα, μετά επιχείρησε με την γκλίτσα, μου την έβαλε στο λαιμό, προσπαθώντας να με πνίξει», είπε χαρακτηριστικά.

«Αμέσως όταν πήδηξα στον πρώτο όροφο, χτύπησα τη μπαλκονόπορτα για να μου ανοίξουν και να με σώσουν, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν τραυματισμένη, είχα πάρα πολύ αιμορραγία, δεν μπορούσα να μιλήσω. Φοβάμαι, καθώς με απείλησε θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει πως «βρέθηκε να έχει κακώσεις κεφαλής. Έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό».

«Η κοπέλα γλίτωσε σαν από θαύμα από τα χέρια αυτού του ανθρώπου. Τελέστηκαν σε βάρος της μια σειρά από αδικήματα πολύ σοβαρά, με σοβαρότερο όλων αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας», δήλωσε η Νίκη Μπαλτά, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.