Για 12η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι. Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή του αεροδρομίου, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του, ενώ στο «μικροσκόπιο» τους παραμένει ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό.

Για την υπόθεση μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/1) στο «Mega» και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στην υπόθεση να εμπλέκεται δεύτερο αυτοκίνητο και άτομο, ενώ τόνισε: «Πρέπει να κινηθούν γρήγορα οι Αρχές ως προς τις έρευνες για τον Μπάμπη, ώστε να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ».

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, (σ.σ. κρίνουμε) έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος, που είναι στο “κάδρο”, τα γνώριζε πολύ καλά, γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες» υπογράμμισε.

«Μπορεί να μην βρεθεί ποτέ η σορός. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα, που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο, ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλεφώνου του Μπάμπη», συμπλήρωσε ο κ. Τσούκαλης.

«Γίνεται μια ερευνά για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένη ώρα που ήταν εκεί ο κρεοπώλης, τι τηλέφωνα υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη», συνέχισε, κλείνοντας.