Σε θρίλερ χωρίς τέλος έχει μετατραπεί η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι. Κανένα ίχνος του δεν έχει εντοπιστεί από την Πέμπτη (4/1), ενώ στο φως βγαίνουν οι συνομιλίες που είχε με τον 51χρονο φίλο του, που τον είδε τελευταίος.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (12/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο 31χρονος παραμένει άφαντος παρά τις εντατικές έρευνες των Αρχών. Βασικός ύποπτος για την υπόθεση θεωρείται ο 51χρονος φίλος του, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο παραμένει στο κάδρο των ερευνών.

Οι έρευνες έχουν εστιάσει στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, με το Λιμενικό να χτενίζει την περιοχή. Μάλιστα, κοντά στο σημείο, όπου άφησε ο 51χρονος κρεοπώλης τον κυνηγό, εντοπίστηκαν ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης.

«Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη»

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε πως οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται εντατικά, ενώ έκανε λόγο για αντιφάσεις από την πλευρά του 51χρονου κρεοπώλη.

«Μαζεύονται στοιχεία. Ο 31χρονος είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση. Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη. Ευχής έργον είναι να βρεθεί ο άτυχος νέος» επισήμανε.

Ο διαδικτυακός καυγάς με τον 51χρονο κρεοπώλη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες στο κινητό τηλέφωνο του 51χρονου.

Ειδικότερα, εργάζονται πάνω στην ανάκτηση δεδομένων, που είχαν διαγραφεί από το κινητό του τηλέφωνο, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει ανάκτηση συνομιλιών μεταξύ του κρεοπώλη και του 31χρονου αγνοούμενου, οι οποίες «καίνε» τον 51χρονο.