Το Λιμενικό ψάχνει με βάρκες τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, αναζητώντας ένα ίχνος του εξαφανισμένου εδώ και 6 μέρες Μπάμπη Κούτσικου. Ο κυνηγός, όμως, είναι άφαντος. Το τελευταίο εύρημα ήταν ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης, που βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου άφησε ο 50χρονος κρεοπώλης τον κυνηγό.

Η μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη σήμερα κλήθηκε να καταθέσει στο τμήμα Μεσολογγίου και επισήμανε για μια ακόμη φορά στους αστυνομικούς ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στον γιο της.

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του απευθύνουν γεμάτες αγωνία και οι αδελφές του 30χρονου.

Οι Αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν το παζλ του μυστηρίου, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο που ερευνούν είναι το υλικό από μια κάμερα ασφαλείας της Ιονίας οδού, που έχει καταγράψει τον 50χρονο κρεοπώλη να μπαίνει με το αυτοκίνητο του σε ένα χωράφι, λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση του νεαρού.

Η αδερφή του αγνοούμενου Μπάμπη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις εξελίξεις σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου.

«Περιμένουμε την οποιαδήποτε ενημέρωση ότι βρέθηκε κάτι. Είμαστε στο μαύρο σκοτάδι. Μια βδομάδα είχα να μιλήσω με τον αδερφό μου, γιατί ήμουν στη Γερμανία και δούλευα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι με χρήματα. Έως τώρα κάνουμε μόνο υποθέσεις. Πιστεύουμε ότι είναι εγκληματική ενέργεια, γιατί η μητέρα μου μας μεγάλωσε μόνη της. Ο αδερφός μου δε θα το έκανε ποτέ αυτό στη μητέρα μου, δηλαδή να εξαφανιστεί, ούτε θα έκανε κακό στον εαυτό του», είπε αρχικά η Χριστίνα, αδερφή του αγνοούμενου.

«Το τι έχει πει ο 50χρονος για εκείνη τη νύχτα σε σχέση με αυτό που έχουν δει οι Αρχές από κάμερες δεν έχουν καμία σχέση… Το όνομα του 50χρονου δεν το ήξερα. Το άκουσα την ημέρα που μου το ‘πε η μητέρα μου», συμπλήρωσε.