Συγκλονισμένο είναι το οικείο περιβάλλον της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε ένα μπαούλο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής. Όπως ομολόγησε ένας εκ των δραστών, η 41χρονη, που ήταν και έγκυος, δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και τον ίδιο, που είναι φίλος του.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι Αρχές έψαχναν τα ίχνη της 41χρονης, ενώ είχε εκδοθεί και missing alert για την εξαφάνισή της. Ωστόσο, στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η ρεπόρτερ Κέλλυ Χεινωπόρου αποκάλυψε μια νέα πληροφορία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα όσα ανέφερε στη δημοσιογράφο ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», οι συγγενείς της άρχισαν να αναζητούν την άτυχη γυναίκα από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής της. Μάλιστα, ήθελαν άμεσα να εκδοθεί missing alert, όμως ο σύντροφος της 41χρονης δεν ήθελε να μπει η αγγελία.

Ο ίδιος υποστήριζε πως ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελε την έκδοση του missing alert ήταν γιατί η 41χρονη ήταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν το ήξερε κανείς. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, οι συγγενείς της Γεωργίας συγκρούστηκαν τότε μαζί του και άρχισαν να τον υποψιάζονται.

Όταν, τελικά, μπήκε η αγγελία και οι ψυχολόγοι από το «Χαμόγελο του παιδιού» προσπάθησαν να συνεργαστούν με τον φερόμενο ως δράστη, εκείνος δεν ήταν συνεργάσιμος, ενώ ήταν «πολύ βαρύς», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυρίας Χεινωπόρου. Από εκεί και ύστερα, οι υποψίες έγιναν πιο έντονες.