Δια παντός αποβλήθηκε από το σχολείο του ένας εκ των θυτών του bullying σε 14χρονο μαθητή, στην Αγία Παρασκευή.

Το σχολείο σε επιστολή προς τους γονείς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μαθητές που δεν σέβονται τις αρχές δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας». Το θύμα της επίθεσης, επέστρεψε σήμερα στο σχολείο του, μαζί με τον πατέρα του και τον δικηγόρο της οικογένειας.

Το παιδί βρίσκεται ακόμα σε σοκ, όμως η συμβουλή του παιδοψυχολόγου που το παρακολουθεί, ήταν να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Τον ακινητοποίησαν, τον λήστεψαν, τον λοιδώρησαν

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ανήλικοι ανάγκασαν τον 14χρονο αφού του πήραν τον σκύλο απειλώντας τον πως δεν θα τον δει ξανά, να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, να γονατίσει και να μιλήσει σε δύο κοπέλες χυδαία.

Έπειτα, έστειλαν τα βίντεο στα social media του θύματος. Οι τρεις νεαροί φέρονται να τον απείλησαν πως θα τον μαχαιρώσουν αν μιλήσει σε κάποιον γι’ αυτό, ενώ ο ένας του είπε πως έχει όπλο και θα τον σκοτώσει. Τέλος τα τρία αγόρια, σύμφωνα με το φάκελο της υπόθεσης είπαν στον 14χρονο πως την προηγούμενη ημέρα, τη Δευτέρα της Πρωτοχρονιάς, είχαν λερώσει το αυτοκίνητο του πατέρα του και είχαν πετάξει αβγά στο σπίτι του.