Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Για τον θάνατο του 16χρονου συνελήφθη ο 18χρονος αδερφός του, ο οποίος, ύστερα από πίεση, ομολόγησε και περιέγραψε όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι. Όλα φέρεται να έγιναν για μία μπλούζα (ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου, χωρίς να τον ρωτήσει).

Το ανήλικο αγόρι δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, στον λαιμό και στα χέρια.

Τη στιγμή της τραγωδίας στο διαμέρισμα βρίσκονταν η γιαγιά του θύματος, η μητέρα του και ο 18χρονος αδελφός του με την κοπέλα του.

Ο 18χρονος κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, καθώς, όπως ανέφεραν στις καταθέσες η μητέρα και η γιαγιά τους, ξέσπασε ένας καβγάς για μια μπλούζα, με τα δύο αδέρφια να χτυπούν το ένα το άλλο. Στη συνέχεια, ο καβγάς κλιμακώθηκε και ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρά τους, κυνήγησε τον 16χρονο, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στο σαλόνι, κλείνοντας και την πόρτα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο μεγαλύτερoς αδερφός του μπήκε μέσα και τον τραυμάτισε σοβαρά με το ψαλίδι στο στήθος. Ο 16χρονος πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 21:00 χτες το βράδυ.

Ο ανήλικος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του, μετά από κλήση γειτόνων στην Άμεση Δράση, οι οποίοι άκουσαν φωνές και διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.