Μια ακόμα καταγγελία για bullying στο σχολείο στο οποίο πηγαίνει ο 7χρονος στο Βόλο, πάνω στον οποίο συμμαθητές του έπαιζαν… τρίλιζα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα μητέρα καταγγέλλει ότι και τα δικά της παιδιά είχαν πρόβλημα, μέχρι που αναγκάστηκε να τους αλλάξει σχολείο και από τότε έχουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά.

«Επειδή έχει μικρό τραυλισμό ο δικός μου, τον κορόιδευαν. Και αναγκάστηκε να γίνει επιθετικός ο γιος μου και άλλαξε σχολείο και είναι διαφορετικός. Καμία σχέση. Αφού ορμούσαν και τον κορόιδευαν και του έκαναν χίλια δύο αναγκαστικά έκανε άμυνα. Και τώρα το παιδάκι έχει ηρεμήσει που έχει αλλάξει σχολείο» αναφέρει η μητέρα μιλώντας στο MEGA.

Τα όσα καταγγέλλει φέρεται να συνέβησαν πριν έναν χρόνο. Η διευθύντρια ήταν τότε διαφορετική, η αντιμετώπιση των καταγγελιών όμως η ίδια.

«Τον είχαν σπρώξει, δεν του μιλούσαν. Τον έδιωχναν από την παρέα τους. Επειδή ο δικός μου δεν μπορεί να τρέξει, να παλέψει, όπως κάνουν τα άλλα παιδιά και να παίζουν όλα. Αλλά παιδιά ήθελαν να παίξουν μπάλα και το παιδί το είχαν βάλει στη γωνία. Δεν του μιλούσαν καθόλου. Περίμενε πως θα περάσουν οι μέρες, να έρθει η Παρασκευή και να μην πάει σχολείο. Το πρωί ξυπνούσε με κλάματα, δεν ήθελε να πάει σχολείο».

Μιλώντας για το άλλο της παιδί, καταγγέλλει ένα ακόμα περιστατικό: «Επειδή είχε βγει μπροστά πρώτος στο τρέξιμο, τον είχε χτυπήσει στην κοιλιά. Εν τω μεταξύ ο γυμναστής έλειπε, την ώρα που είχε μάθημα γυμναστικής πήγε πάνω να πιεί καφέ. Την άλλη μέρα το πρωί είχε πρηστεί η κοιλιά του και του λέω «από τι είναι αυτό;» και μου λέει «μαμά με είχε χτυπήσει ο τάδε». Πήρα τηλέφωνο στη διευθύντρια μου λέει θα μιλήσω στο παιδί και μετά δεν το παραδέχτηκε κανένα».

Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια μητέρα, γονείς αναγκάστηκαν να πάνε έξω από το σχολείο ώστε να προσέχουν τα παιδιά τους.