Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 31χρονου αστυνομικού που τα τελευταία 24αωρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό στου Ρέντη.

Ο πατέρας του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε την φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ πως δεν έχει δει ακόμα τον γιο του ο οποίος κρατείται από την αστυνομία.

«Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω δει το παιδί», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως «σημασία έχει να γίνει καλά ο αστυνομικός. Αν το έχει κάνει να πληρώσει, αλλά δεν είναι τέτοιο παιδί», υποστήριξε.

Επίσης, διέψευσε ότι ο γιος του ήταν οργανωμένος οπαδός και ισχυρίστηκε ότι κάποιος παρέσυρε τον 18χρονο εκείνη την ημέρα.

Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του αλλά και τα δύο παιδιά πήγαιναν συχνά στο γήπεδο για να δουν μπάλα παρόλα αυτά ήθελαν την Πέμπτη να πάνε να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλει. «Που να ξέραμε», κατέληξε.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την υπεράσπιση του 18χρονου συλληφθέντα, ο οποίος ομολόγησε πως πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο υπαρχιφύλακα των ΜΑΤ έξω από γήπεδο στου Ρέντη.

Μιλώντας ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε πως είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον εντολέα του, τονίζοντας πως ο νεαρός είναι σε κατάσταση σοκ και εύχεται να γίνει καλά ο 31χρονος αστυνομικός .

Μάλιστα, τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους πως δεν ήταν μία η ναυτική φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε προς τη διμοιρία των ΜΑΤ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αλλά δύο, με τον 18χρονο να ρίχνει τη μία, ωστόσο πρέπει να διευκρινιστεί ποια ήταν εκείνη που τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος ανέφερε αυτά που είπε και ο πατέρας του 18χρονου ότι δηλαδή δεν είναι οργανωμένος οπαδός και δεν είχε συλληφθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

«Αυτό που μου μετέφερε εμένα είναι ότι προς το μέρος του αστυνομικού δεν έφυγε μία φωτοβολίδα, έφυγαν δύο φωτοβολίδες. Προφανώς ο 18χρονος έχει ρίξει τη μία. Δεν ξέρουμε αν είναι αυτή η φωτοβολίδα που τον τραυμάτισε (τον αστυνομικό) ή όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.