Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες, αφότου σχόλια στο Τwitter ξεκίνησαν να τον «φωτογραφίζουν» ως τον δράστη του φρικαλέου εγκλήματος με το χάσκι στην Αράχωβα.

«Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό και πώς προέκυψε. Την Τετάρτη που μας πέρασε δέχτηκα ένα τηλέφωνο από μία δημοσιογράφο το πρωί και μου είπε ότι το όνομά σου αναφέρεται σχετικά με το σκηνικό που έγινε με το χάσκι. Στην αρχή εγώ μπερδεύτηκα. Αναφέρθηκε στο Twitter μου είπαν, αλλά επειδή εμένα μου το επικοινώνησε κάποιος άνθρωπος της τηλεόρασης, νόμιζα ότι είχε πάρει τόσο μεγάλη έκταση και ότι υπάρχει στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Στην αρχή μπερδεύτηκα, ότι ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου για το μαγαζί που υπάρχει στην Αράχωβα -είχα μαγαζί εκεί το οποίο το έχω πουλήσει. Και με ενημέρωσε ότι ακούγεται το όνομά μου ως κακοποιητή του ζώου. Είχα ακούσει για τον σκύλο, με είχε ενοχλήσει πραγματικά αυτό το γεγονός γιατί είναι κάτι φρικαλέο. Πάντα τον βλέπαμε και στην πλατεία στην Αράχωβα, στο περίπτερο.

Δεν είμαι από εκεί, είχα δύο χρόνια μία επιχείρηση και ανεβοκατέβαινα τα Σαββατοκύριακα και νοίκιαζα ένα σπίτι για να βρίσκομαι εκεί λόγω της επιχείρησης μου. Τον γνωρίζαμε όλοι τον Όλιβερ στην Αράχωβα, τον έβλεπα στην πλατεία. Νόμιζα ότι ήταν αδέσποτος, να σας πω την αλήθεια, ή ότι τον φρόντιζε κάποιος και ότι είναι της περιοχής και γυρνάει δεξιά – αριστερά. Τις έκανε τις βόλτες του. Μετά επικοινώνησα με τον Κωνσταντίνο που του έχω εμπιστοσύνη και ήξερα ότι θα μου πει την αλήθεια», συνέχισε ο ίδιος, αναφερόμενος σε δημοσιογράφο της εκπομπής.

«Μίλησα και μου λέει “ναι, το άκουσα και εγώ το πρωί, μην κάνεις κάτι να δούμε πώς θα πάει”. Το άφησα και εγώ στην αρχή, δεν έδωσα πολλή σημασία. Το μεσημέρι λίγο φούντωνε το απόγευμα φούντωνε και το βράδυ ξέφυγε η κατάσταση. Δεν με κάλεσε ποτέ η αστυνομία να καταθέσω, κανένας, για αυτό στην τοποθέτησή μου είπα ότι είμαι στη διάθεση των Αρχών να καταθέσω οτιδήποτε. Είχα απειλητικά μηνύματα, μου εύχονταν να πάθω κακές αρρώστιες», περιέγραψε ο ίδιος.