Ο Τάσος Παπαπέτρου, ο διαιτητής που σφύριξε την επεισοδιακή αναμέτρηση Βόλος – Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή (3/12) στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του.

Γι’ αυτές τις απειλές έχουν ενημερωθεί η ελληνική αστυνομία, αλλά και η UEFA, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ενώ για την υπόθεση γνωρίζει και η ΕΠΟ καθώς και η ΚΕΔ. Ο Τάσος Παπαπέτρου ισχυρίστηκε στις αρχές πως έλαβε απειλές – άγνωστο από ποιους – τόσο για τον ίδιο όσο και για μέλη της οικογένειά τους, βάζοντας στο στόχαστρο την σύζυγο, το παιδί και τον πατέρα του.

Η ελληνική αστυνομία φέρεται να έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια του διαιτητή ώστε να μην γίνουν πραγματικότητα οι απειλές που δέχθηκε. Στο μεταξύ, στέλεχος της UEFA εμφανίζεται να ήρθε σε επαφή με τον Τάσο Παπαπέτρου και του εξέφρασε πως η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό του και πως στο εσωτερικό του οργανισμού θεωρούν αδιανόητο ένας διαιτητής να δέχεται απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του.

Ο Τάσος Παπαπέτρου βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής έπειτα από τις αποφάσεις του σε ματς όπου ακυρώθηκαν γκολ του Ολυμπιακού, ο οποίος διαμαρτύρεται επίσης πως δεν του δόθηκαν και πολλαπλά πέναλτι.