Νέες μαρτυρίες είδαν το φως της δημοσιότητας για την 45χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι έκανε έρανοαπάτη για το άρρωστο παιδί της, με καθηγητή να αναφέρει πως της έδωσε περίπου 70.000 για δήθεν επενδύσεις.

Ο καθηγητής πανεπιστημίου μίλησε στην εκπομπή Live News και είπε πως «γύρω στις 70.000 ευρώ μου έχει πάρει. Κορόιδευε τον κόσμο παρέα μαζί και εμένα ότι θα κάνει κάτι επενδύσεις, ότι συνεργάζεται με την τράπεζα, ότι θα παίρνει χρήματα και ότι θα μας φέρνει τους τόκους. Τα πήρε σπαστά με διάφορα τέτοια, βάζαμε χρήματα, μας έλεγε “έχω μία καλή ευκαιρία τώρα, ελάτε να επενδύσετε”».

«Κάποια στιγμή το καλοκαίρι κατάλαβα ότι αυτά ήταν παραμύθια που έλεγε. Τα λεφτά δεν ερχόντουσαν πίσω, στην ουσία τα λεφτά τα δικά μας έδινε. Κάποια στιγμή ήμασταν μείον. Τα χαρτιά λέγανε ότι πήρα τα τάδε χρήματα από τον τάδε άνθρωπο με κλειστό συμβόλαιο και αυτά που σου δίνουν όταν βάζεις ομόλογα στην τράπεζα. Είναι επενδυτικό κεφάλαιο και σε 3 μήνες θα επιστρέψω τόσα και φαινόταν να υπογράφει αυτής ως συνεργάτης της τράπεζας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Κάθε οικογένεια είχε βάλει 150 ευρώ διπλωμένα»

Στην εκπομπή του Mega μίλησε και μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε σχολείο της Πάτρας που διοργάνωσε έρανο για το υποτιθέμενο άρρωστο παιδί, αναφέροντας πως «βάλαμε κουμπαρά και συμφώνησε και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου να μπει ένας κουμπαράς και στείλαμε μετά email στους γονείς, να ενημερωθούν για το θέμα αυτό. Βγήκαν 1.200 ευρώ. Κάθε οικογένεια είχε βάλει 150 ευρώ διπλωμένα. Την πήρε τηλέφωνο να της πει ο πρόεδρος ότι τα χρήματα κατατέθηκαν στον λογαριασμό και του είπε “να μεταφέρεις τις ευχές μου”».

Επίσης, δημοσιογράφος ανέφερε ότι η 45χρονη την προσέγγισε τον περασμένο Σεπτέμβριο και της ζήτησε να γνωστοποιήσει μέσω του site τον αγώνα της.

«Της είπα ότι για να κάνουμε την κατάθεση στον λογαριασμό θα πρέπει και η ίδια να έρθει να υπογράψει ένα χαρτί που έλεγε ότι παρέλαβε το ποσό. Μου είπε ότι δεν μπορεί, ότι είναι στην Αθήνα και πάλι δεν γίνεται και πρέπει να γίνει απευθείας η κατάθεση. Εκεί συγκρατήθηκα, εκεί σκέφτηκα τι συνέβη, χωρίς όμως και πάλι να πω ότι πονηρεύτηκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η γυναίκα έκλαιγε συνεχόμενα. Σε κάθε μας επικοινωνία –γιατί δεν ήταν πολλές μετά μιλούσαμε με μηνύματα, η γυναίκα έκλαιγε. Ήταν ευσυγκίνητη. Φαινόταν ότι ζει το πρόβλημα, πως ήταν αληθινό. Δεν φανταζόμουν ότι πραγματικά θα συνέβαινε κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που παραχώρησε.