Σοκ προκαλούν τα αυξημένα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στην χώρα μας. Αυτή τη φορά, σε σχολικό δρομολόγιο στην Εύβοια ένας 16χρονος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από ανηλίκους στη Κύμη. Χθες το βράδυ, 40χρονη και ο 16χρονος γιος της κατήγγειλαν δύο 16χρονους και έναν 17χρονο για ξυλοδαρμό, απειλή και εξύβριση.

Όπως μεταδίδει το evima, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του σχολικού δρομολογίου Κονίστρες – Κύμη όταν 16χρονος και 17χρονος επιτέθηκαν με κλωτσιές και χτυπήματα εναντίον του μαθητή. Οι προσωπικές διαφορές μεταξύ 17χρονου και 16χρονου είχαν ως αποτέλεσμα ο πρώτος να κλωτσήσει τον δεύτερο στο στήθος και στο πρόσωπο. Ο 17χρονος φέρεται να είναι από το ΕΠΑΛ Κονιστρών και για να μεταβεί στην Κύμη επιβιβάστηκε από λεωφορείο στις Κονίστρες. Στο συμβάν ενεπλάκησαν ακόμη δύο ανήλικοι δράστες βρίζοντας και απειλώντας.

Το 16χρονο θύμα μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σήμερα αναμένονται συλλήψεις ενώ φέρεται να καταθέτουν  στο ΑΤ Κύμης, οι γονείς των ανήλικων παιδιών.