Άγρια επίθεση πραγματοποίησαν ανήλικοι σε δύο 13χρονους, με ένα από τα παιδιά να εξιστορεί το χρονικό και να αναφέρει ότι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το παιδί μίλησε στην ΕΡΤ και είπε πως είχε βγει βόλτα το απόγευμα του Σαββάτου με την παρέα του, όταν δέχθηκε την επίθεση, έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού Ειρήνη.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πήγα να τρέξω μου τραβάει την κουκούλα πέφτω κάτω και αρχίζουν να με κλωτσάνε και να με βαράνε με σιδερογροθιές. Πήγα να προστατέψω το κεφάλι με κλωτσάει με σιδερογροθιά και έσπασα τα τρία δάχτυλα», είπε ο 13χρονος.

Ο αδελφικός του φίλος προσπάθησε να τον προστατέψει μπαίνοντας μπροστά, συνέχισαν όμως να τον χτυπούν. «Με ξύλα και σίδερα στην πλάτη. Έχει κάνει στην πλάτη 16 ράμματα. Του το καρφώσανε το ξύλο και αυτός άρχισε να κλαίει. Ακόμα ήταν από πάνω και με προστάτευε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το παιδί έμεινε λιπόθυμο στο έδαφος για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων. «Δεν άκουγα τίποτα δεν έβλεπα. Πήγα να καταπιώ την γλώσσα μου. Έτσι έχουν μάθει να βαράνε, δεν λυπούνται τίποτα», είπε μεταξύ άλλων.