Καταδίωξη ανάμεσα σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαρρήκτες σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα στην περιοχή του Κορυδαλλού, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνει τελικά δύο άτομα.

Όλα ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Ηπείρου, όταν περιπολία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκρινε υπόπτους τους δύο αναβάτες μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού και επιχείρησε να τους ελέγξει. Αυτοί, ωστόσο, δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν φτάνοντας μέχρι τη Λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη 366 όπου και εγκλωβίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να παραδοθούν.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης πετούσαν προς τους αστυνομικούς διάφορα αντικείμενα και συγκεκριμένα διαρρηκτικά εργαλεία αλλά και το συρτάρι μιας ταμειακής μηχανής. Όπως διαπιστώθηκε λίγο νωρίτερα τα δύο άτομα είχαν πραγματοποιήσει διάρρηξη σε φούρνο στην περιοχή του Κορυδαλλού, απ’ όπου και είχαν αποσπάσει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με όσα χρήματα είχε μέσα.

Τελικά η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους δύο άνδρες (σ.σ. 44 και 41 ετών αντίστοιχα), με τις κινήσεις τους να έχουν καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας του αρτοποιείου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Κορυδαλλού.