Δεν κατόρθωσε να εκλέξει πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου στη Στυλίδα της Φθιώτιδας ο νέος δήμαρχος, Απόστολος Γκλέτσος. Διαπιστώθηκε μεγάλη διαρροή από το συνδυασμό του, στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με συνέπεια να μην συγκεντρώνει την απαραίτητη πλειοψηφία.

Έπειτα από τρεις άκαρπες ψηφοφορίες η συνεδρίαση διεκόπη για την επόμενη Κυριακή.

Από την πλευρά της πλειοψηφίας κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου: Αυτή του κ. Βέττα που ήταν προτεινόμενος από τον Απ.Γκλέτσο και του κ. Ν. Αγαπίου που αυτοπροτάθηκε.

Από τα 16 μέλη του συνδυασμού του Απόστολου Γκλέτσου, πέντε ψήφισαν τον κ. Αγαπίου και έντεκα τον κ. Βέττα, με συνέπεια να προταθεί μετά στο σώμα, ο κ. Βέττας.

Κατά την διάρκεια μυστικής ψηφοφορίας, από το σύνολο πλέον των μελών του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Βέττας συγκέντρωσε στη μεν πρώτη ψηφοφορία 12 ψήφους, έναντι 27 που ήταν το σύνολο, και στις δύο επόμενες συγκέντρωσε 13 ψήφους. Οι υπόλοιποι καταψήφισαν.

Αυτό είχε σαν συνέπεια να υπάρξει εμπλοκή στη διαδικασία και σύμφωνα με το νόμο η συνεδρίαση διακόπηκε για την ερχόμενη Κυριακή.