Το δικό της μήνυμα ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής στέλνει η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της, «στις 21 Μαΐου πετύχαμε μία σπουδαία νίκη για την Ελλάδα. Αυτήν την Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023, καλούμαστε να επικυρώσουμε την ισχυρή εντολή του ελληνικού λαού για την αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε στο δρόμο της σταθερότητας, της διεθνούς αξιοπιστίας, της στήριξης της κοινωνίας, των μεταρρυθμίσεων, της αύξησης των μισθών, της αναβάθμισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των λιγότερων φόρων».

Και συνεχίζει: «Θέλω για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου στις 21 Μαΐου και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω για άλλη μία φορά ότι θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη στήριξη των νησιών μας και την καλύτερη ποιότητα ζωής στις Κυκλάδες μας. Στις 25 Ιουνίου όλες οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει να ξαναγεμίσουν με πολλά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα, μόνο η σταθερή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ορίζοντα τετραετίας μπορεί να εξασφαλίσει μέλλον, προκοπή και σταθερότητα. Για αυτό, θα πρέπει να δώσουμε την μάχη της 25ης Ιουνίου όλοι μαζί, με σεμνότητα, ταπεινότητα, ομοψυχία και ενότητα».

Η κ. Μονογυιού καταλήγει λέγοντας πως «η διαδικασία των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 θα γίνει με νέα ψηφοδέλτια, ως εκ τούτου, ψηφοδέλτια που αφορούσαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 καθίστανται άκυρα και δεν δύνανται να χρησιμοποιηθούν».