Ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, πραγματοποίησε ομιλία το βράδυ της Δευτέρας (19/6) στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στο κέντρο της Πάτρας. Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ήταν όταν σχημάτισε με τα δάχτυλά του μια καρδούλα κάνοντας αναφορά στην αντίστοιχη καρδούλα που είχε σχηματίσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε λόγο για υπέρμετρη προβολή της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου και αναρωτήθηκε: «Μα καλά, δεν προκαλεί προβληματισμό σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο για παράδειγμα η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;».

«Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι όντως συνεπής στις απόψεις της Αλλά οι απόψεις της, ήταν αυτές που την οδήγησαν να μην φέρει καν προς συζήτηση, όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής, την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.