Οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου, μετά από εκείνες της 21ης Μαΐου.

Το κόμμα ΚΟΤΕΣ ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρχουν ψηφοδέλτιά του στις επόμενες εκλογές, προτρέποντας τους ψηφοφόρους του να επιλέξουν ΚΚΕ.

Ωστόσο, ένα άλλο κόμμα αναμένεται να «κατέβει» ξανά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και πρόκειται για το Παναθηναϊκό κίνημα.

Το κίνημα με μια ανάρτηση στα social media της σελίδας του, γνωστοποίησε ότι θα «κατέβει» στις επόμενες εκλογές, ζητώντας την ψήφο των πολιτών.

Μάλιστα, στις αναρτήσεις αναφέρονται τα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί, ενώ υπάρχει και η δήλωση του προέδρου του κόμματος, Ιωάννη Αλεβίζου.

Γιατι τωρα;;; και οχι και στην πρωτη εκλογικη αναμετρηση…το κανουμε για να βοηθησουμε (κατω απ το τραπεζι) καποιο απο…

Posted by Παναθηναϊκο Κινημα on Friday, May 26, 2023

Το Παναθηναϊκό Κίνημα

Το Κίνημα δημιουργήθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού με κύριο στόχο την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος της ομάδας.

Συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου και έλαβε 107 ψήφους, αν και δεν διέθετε ψηφοδέλτια. Όποιος ήθελε να ψηφίσει το κόμμα έγραφε Παναθηναϊκό κίνημα πάνω σε ένα λευκό ψηφοδέλτιο και ο δικαστικός αντιπρόσωπος έβαζε μία σφραγίδα για να θεωρείται έγκυρο.

Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 το Παναθηναϊκό Κίνημα αύξησε ραγδαία τα ποσοστά του, ανεβαίνοντας από τις 107 ψήφους που είχε στις εκλογές του Μαΐου σε 12.439 ψήφους, ποσοστό 0,20%.

Περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του κινήματος έγινε κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές 2014, οπότε και έλαβε ποσοστό 0,74%.

Πηγή: Gazzetta.gr