Στο πλατό της πολιτικής εκπομπής της ΕΡΤ για τις Εκλογές 2023 βρέθηκε η Τζώρτζια Κεφαλά η οποία «κατέβηκε» υποψήφια με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Το κόμμα μπορεί να μην κατάφερε να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσοστό προκειμένου να μπει στη Βουλή όμως τα αποτελέσματα και οι ψήφοι που πήραν οι υποψήφιοι έφεραν χαμόγελα.

Η τραγουδίστρια αρχικά ζήτησε συγγνώμη από τους υπόλοιπους καλεσμένους καθώς όπως είπε δεν ήταν κατάλληλα ενδεδυμένη καθώς είχε επιλέξει να φορέσει ένα γκρι μακό μπλουζάκι και από πάνω ένα τζιν μπουφάν.

«Εγώ έχω πολύ λιγότερες γνώσεις από εσάς σε αυτό το χώρο αλλά έτσι όπως το έζησα ήταν πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα αυτά. Συναντήσαμε πάρα πολλούς νέους οι οποίοι μας πλαισίωσαν και ήρθαν μαζί μας» είπε η Τζώρτζια Κεφαλά, υποψήφια βουλευτής με την πλεύση Ελευθερίας Δυτικού Τομέα Αθηνών.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε πραγματικά έναν άνισο αγώνα ο οποίος ήταν δύσκολος γιατί ούτε καν τις απόψεις της δεν μπορούσε να θέσει εύκολα» σημείωσε η τραγουδίστρια και χαρακτήρισε «τραγικό» το ότι στην πολιτική σκηνή υπάρχει μόνο μια γυναίκα αρχηγός κόμματος.

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων