Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα «κατέβει» στις επερχόμενες εκλογές και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου το όνομα του οποίου εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια. Εκτός όμως από τον ηθοποιό, στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προστέθηκε και το όνομα της 25χρονης Μυρτούς Κοροβέση.

Ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1974 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Το 1995, σε ηλικία 21 ετών, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1998.

Από τότε έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής».

Η Μυρτώ Κοροβέση, η οποία θα είναι υποψήφια στην Ανατολική Αττική, είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές και γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Διόνυσο.

Ο Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε τους δυο υποψηφίους στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ προχώρησε και σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.