Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος απάντησε με δήλωσή του στην τοποθέτηση των κύκλων του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

«Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι ανέφεραν οι πηγές από το περιβάλλον Καραμανλή

Νωρίτερα, πηγές από το περιβάλλον του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είχαν υπογραμμίσει πως οι σημερινές (8/3) δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρή Ρουσόπουλου αναφορικά με την παραίτηση του τέως υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε τηλεοπτική συζήτηση «δεν ήταν σε γνώση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο που τα είπε».

Επί της ουσίας από το γραφείο του κ. Καραμανλή θέλησαν να διαχωρίσουν τη θέση τους, ώστε να μην συγχέονται οι απόψεις του πρώην στενού συνεργάτη του με τον ίδιο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Ρουσόπουλος ήταν το πρωί καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» που συντόνιζε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης και στο ερώτημα εάν ο πρόσφατα παραιτηθείς υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής θα πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής, απάντησε ότι «δεν θα του πω εγώ, τι θα κάνει.

Ο κόσμος είναι πάντοτε υπέρτατος κριτής. […] Όσα δίκια και να έχεις, δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα στην παρούσα φάση. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει όλα τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο, και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως, στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο, με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη».